man13k Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Witam panowie mam dylemacik a mianowicie planuje zakup mychy oraz podkładki do kompa i nie bardzo mogę sie zdecydować przegladajac opinie na ich temat a mianowicie chodzi mi o cos takiego jak A4Tech Bloody V7 Tracer Sniper a może Gigabyte M6900 oraz myślalem o podkładce A4-Tech X7-200MP tyle ze nie bardzo wiem czy bedzie ona odpowiednia do powyższych myszek a co do budżetu można oczywiscie nieco naciagnać jesli warto Edytowane 13 Stycznia 2014 przez man13k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 tracer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man13k Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 dodam jeszcze w gierki ktore bym mial zamiar pograc a więc cs okazyjnie, bf3 rowniez, wow poki co głownie te gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man13k Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wybor padł na GIGABYTE 6980X tylko teraz jeszcze małe pytanko jaka podkladke do tego ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nie droga a dobra co polecacie z twardych podkladek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...