dysan Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 co zrobic zeby windows 2003 sie sam zamykal tzn wylaczal a nie trzabylo trzymac power zeby sie wylaczyl pomocy bardzo to denerwujace jest dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Nie wiem jakiego masz kompa ale na początek trzeba mieć obudowe ATX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ehhe i oze masz tak w innych systemach? ;) www.infojama.pl - tam dalej forum i masz o tym systemie dział (Tak od razu rozwiarzasz inne problemy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ej no glupi nie jestem winxp inn2k win98 wszystkie sie zamykaja same w winxp i win2k wlaczam tylko zaawansowane zarzadzanie energia i dziala a w win2003 niewidze takiej opcji albo jej niema muj komp to ABIT BH6 celeron533@800 192mbram winfast gf2mx max 64mb seagate barracuda 60bg i IBM 40gb no i atx 300W teraz mi ktos pomoze?? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...