Trustee Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam, chciałbym kupić nową kartę graficzną. Aktualna ma już jakieś 3 lata i jest strasznie słaba, ogólnie cały komputer nie jest zbyt dobry, ale aktualnie mam zamiar kupić samą grafikę. Więc moje parametry komputera: Procesor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz Pamięć (RAM): 3.00 GB Typ systemu: 64-bitowy Windows 7 Producent i Model: HP Company p6210pl Karta graficzna(stara, aktualna): NVIDIA GeForce G210 (512MB) to już chyba wszystko. Jeżeli mogę coś jeszcze wrzucić pomagając w tym wam w mojej pomocy to proszę napisać. Proszę o jakieś propozycję. Chodzi mi o jakąś kartę 1GB, ale nie chcę kupić pierwszej lepszej na allegro jaka mi się napotka, więc dlatego stworzony post tutaj ;). Z góry dzięki :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jaki zasilacz ? marka i moc. Dałbym tu hd 5770 ale nie wiadomo czy zasilacz hp to udźwignie. Nie kupuj podzespołów na waty/gigabajty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trustee Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Da radę zobaczyć przez system jaki posiadam zasilacz? Czy muszę koniecznie wybebeszyć komputer? Ponieważ sam nie wiem jaki zasilacz aktualnie posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tylko boczną ścianke zdejmij i będzie napisane co tam siedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trustee Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 OK. Dam wam zdjęcie do pobrania które zrobiłem jedynej naklejce jaka tam była. http://speedy.sh/68aYn/IMAG0024-1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Słaby zasilacz ale 5770/6770/7750 powinien udźwignąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trustee Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 OK, to którą byś proponował? Chodzi głównie mi o wydajność gier, aktualna grafika nie dziwka mi ich na mojej rozdzielczości ( 1280-1024). Jeszcze jedno pytanko. Mam 2 kości ram, 1GB i 2GB, tą 1GB chciałbym zastąpić, np. 4GB. czy to nie osłabi mi zasilacza jak już podłączę nową grafikę? Jeżeli tak, to proszę o propozycję zasilacza i tej 1 kości ram. Zasilacz nie musi być jakiś ciach!ny. Mam ograniczony budżet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...