arthi Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Wczoraj kumpel dostal kompa, niestety caly zaplombowany! Jak sprawdzic jaki dysk siedzi w srodku, bios pokazuje tylko ST i jakies cyferki, w Windows Xp to samo! W sklepie powiedzieli mu ze nie bedzie to baraccuda, bo sa wolne :D i ze dadza mu cos innego, czyli...i tego juz sie nie dowiedzial. Troche glupia sprawa zaplacil za kompa i nawet nie wie co w nim jest, jedynie co wie, ze dysk ma 120GB i tyle! Pozdrawiam PS. nie chce instalowac zadnych sandr itp...w ostatecznosci jakby nie bylo innej mozliwosci, jakis maly program, ktory zajmowalby 3kb ;) i po uruchomieniu pisal, czesc masz dysk WDC, albo ze ma Maxtora itp... Dodam ze mi te literki i cyferki zalatuja baraccuda 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 :idea: STxxxxxxx to Seagate - spisz cyferki, odpal http://www.google.pl/, wklep je tam i na 100% (jak dobrze spisales cyferki) znajdzesz :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 okej, wielkie dzieki, zaraz sprawdze czy dziala Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ST to Seagate, możesz również sprawdzić na stronie Seagate (wybrać model po symbolu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 odpal program aida.. nie trzeba go instalowac http://www.aida32.hu/aida32.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 odpal program aida.. nie trzeba go instalowachttp://www.aida32.hu/aida32.php kurcze bardzo fajny program, mi tez sie przyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ej no, weź napisz, co mu wsadzili. Jak barracuda im za wolna, a jest to na pewno Seagate, to musi być Cheetach :lol: :lol: :lol: Zajebista firma, jak takie dyski montują :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ale problem odpalić 3d marka lub sandrę. wszystko na talerzu i z obrazkami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ale problem odpalić 3d marka lub sandrę. wszystko na talerzu i z obrazkami :) duza czesc ludzi nie rozumie tego co czyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 mam nadzieję że to nie jakaś uwaga wobec mnie. sandrę chyba każdy zna pomimo jej wielu wad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 mam nadzieję że to nie jakaś uwaga wobec mnie. sandrę chyba każdy zna pomimo jej wielu wad. zgadnij... i polecam przeczytac jeszcze raz co napisal autor tego watku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...