limerro Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 hej:) co sadzicie o urzadzonku chlodzacym firmy Spire HD05040B Flowcooler zakladanym na spod dysku - moze ktos czytal test tego urzadzonka - warte swej ceny czy nie?? jakie sa wg Was najlepsze urzadzonka chlodzace dysk w umiarkowanej cenie) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Ja widziałem takie cuś u mnie na giełdzie kosztowało to 40zł jak dla mnie dziękuje wolę kupić dwa 80mm wiatraki i podwiesić pod dyskiem zresztą tak teraz mam ale jeden z dołu drugi z przodu hdd wieje efekt hdd jest chłodny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Ja mam taki cooler spire i mi sie podoba jego dzialanie. Jest cichy i wedlug mnie calkiem wydajny. Dysk IBM 40 GB 7200rpm nie bywal cieplejszy niz 35*C a bez coolerka to po godzince pracy trzymal gdzies 44*C jak nie wiecej. Nie probowalem chlodzic inaczej wiec nie wiem ale moze za 40 zl da sie lepiej wydajniej i ciszej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 ja tez mialem ten cooler i bylem zadowolony, tylko ze ja mialem nowke za 19 zeta nie za 40 :), ale chlodzi niezle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...