Mikey1902 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 - obecna mysz: RAZER Deathadder Respawn Left-Hand Edition - powód zmiany gryzonia: Uszkodzenie raczej nie nadające się do naprawy - http://imageshack.com/a/img577/7835/5m9b.jpg - rozdziałki w grach: 1024x768, 1360x768 (niedługo zmiana monitora więc pewnie większe) - DPI: 400 - czułości w grach: 2.5, 1.25 - czułość w Windows: 6/11 - czułość w sterach myszki: 6/11 chyba też - gram w: CS,BF,AA,CoD,LoL itp. - podkładka: Razer Goliathus - przyciski: 4 - budżet: 200-300 - chwyt: Trudno powiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Yyy jak ty ją w taki sposób uszkodziłeś? ;0 Polecam dla lewusów i prawusów w 200zł SS Sensei RAW: dobry sensor, ergonomia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jak byś brał RAW to polecam wersję rubberized. Powierzchnia to taki "gumowany" plastik. Nie dość, że nie łapie odcisków palców jak wszystkie inne jej wersje (glossy black itd) to przy okazji lepiej się ją w ręce trzyma, bo się nie ślizga ;) Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey1902 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 No nic dziś oddaje sąsiadowi może naprawi jak nie będę się zastanawiał czy zowie, sensei lub drugi Razer.Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jak byś brał RAW to polecam wersję rubberized. Powierzchnia to taki "gumowany" plastik. Nie dość, że nie łapie odcisków palców jak wszystkie inne jej wersje (glossy black itd) to przy okazji lepiej się ją w ręce trzyma, bo się nie ślizga Tapatalk 4 @ SGS 3 Ja posiadam rubi i też się ślizga i wcale nie mniej, więc nie pisz farmazonów. Wygląda tylko na taką co się nie ślizga. ;) ZOWIE i RAZER to najgorsze myszy jakie można nabyć! Ich główną zaletą jest REKLAMA i nic poza tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey1902 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Oddałem dziś myszkę na serwis, mam nadzieję że zostanie naprawiona i nie będę musiał kupować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...