Skocz do zawartości
noose

Odnowienie postu bezalkoholowego ??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

tak z nudow zajrzalem na koniec oslej laczki (a raczej na jej poczatek :P) i trafilem na post bezalkoholowy ;) co Wy na to, aby go odswierzyc i dac go tutaj :?: czyli zrobic najdluzszy topic na tym forum :?:

dla zainteresowanych http://dyskusje.pl/showflat.php?Board=twea...k&Number=158966

btw, moze trafimy do ksiegi rekordow za takiego posta ;) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;) tak sie nazywal tamten post ;)

nabijajcie tutaj co chcecie, byle by wyszlo ~60 stron ;)

btw, moderzy i admini -> prosze o nie zamykanie tego topica, to nie spam, tylko proba zrobienia najdluzszego posta na jakim kolwiek forum ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy jestem jedyny nie pijacy w tym towarzystwie :?: ;)  

serio mowi ;)

Raczej tak !! bo ja tez lubie wypic sobie zimnego browara siedzac przed kompem. Tak przy okazji jakie najczasciej pijecie piwko przezd kompem ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przed kompem zadko pijam bo mi sie slabo pracuje przy pingu 300 i wyzej :D a miwka pijam rozne, przewaznie leszka ale unas wewsi pojawilo sie piwo 1l w plastikowej butelce o 8% woltarzu wiec jest zabawa :P :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ludzie, a wiecie, ze mozecie tutaj pisac takze inne rzeczy :?: ;) wlasnie na tym to polega ;) piszemy na obojetny temat dzieki czemu powstaje bardzo dlugi topic ;)

czytaj dokladnie :!: tam byl topic o rzeczach po pijaku a tutaj piszesz CO CHCESZ:!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kilkumiesięcznych doświadczeniach z różnymi - lepszymi i gorszymi - piwami zagranicznymi stwierdzam, że polskie są zdecydowanie najlepsze :). Oczywiście część importowanych jest naprawdę dobra, ale IMHO nie warto przepłacać, więc teraz dla mnie istnieje tylko Hevelius Kaper, Lech Mocny i Mocna Tatra :D

Z oranżad z dodatkiem piwa ;) to dobrze wypić sobie Gingersa czasem (takiego mooocno zimnego :D) :P

No i nie ma jak dobre winko (ale dobre, a nie pomyje za 5,30 :P) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kilkumiesięcznych doświadczeniach z różnymi - lepszymi i gorszymi - piwami zagranicznymi stwierdzam, że polskie są zdecydowanie najlepsze :). Oczywiście część importowanych jest naprawdę dobra, ale IMHO nie warto przepłacać, więc teraz dla mnie istnieje tylko Hevelius Kaper, Lech Mocny i Mocna Tatra :D

Z oranżad z dodatkiem piwa ;) to dobrze wypić sobie Gingersa czasem (takiego mooocno zimnego :D) :P

No i nie ma jak dobre winko (ale dobre, a nie pomyje za 5,30 :P) ;)

Moim zdaniem najlepsze wina to swojaki ale takie 3 letnie !! :)

One to dopiero maja kopa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi