noose Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Witam :) tak z nudow zajrzalem na koniec oslej laczki (a raczej na jej poczatek :P) i trafilem na post bezalkoholowy ;) co Wy na to, aby go odswierzyc i dac go tutaj :?: czyli zrobic najdluzszy topic na tym forum :?: dla zainteresowanych http://dyskusje.pl/showflat.php?Board=twea...k&Number=158966 btw, moze trafimy do ksiegi rekordow za takiego posta ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 tego nikt nie przebije :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=9037 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 auc :P ale kto wie -> moze nam sie uda na oslej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 To co mamy pisac tutaj co wlezie i bardzo duzo ?? :) wszystko o alkoholu itp zeby to wyszło tak na około 50 str ?? dobra zoczymy co z tego wyjdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 bezalkoholowy???? kurde no tydzień, dwa wytrzymam ale przecież normalnie człowiek czasem musi się napić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 no co to za zycie tak na sucho, to wbrew naturze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 heheheh wlasnie spijam sobie browarka przed kompem piwko musi byc :P :P pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ;) tak sie nazywal tamten post ;) nabijajcie tutaj co chcecie, byle by wyszlo ~60 stron ;) btw, moderzy i admini -> prosze o nie zamykanie tego topica, to nie spam, tylko proba zrobienia najdluzszego posta na jakim kolwiek forum ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 heheheh wlasnie spijam sobie browarka przed kompem piwko musi byc :P :P Dokładnie ... Hehe kto leci po wódke ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 heheheh wlasnie spijam sobie browarka przed kompem piwko musi byc :P :P Dokładnie ... Hehe kto leci po wódke ? :D To bierzmy sie do roboty :) ,, po wódce przyjdzie kolej na winko.." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Po jakiego "ciacha" nabijac sobie te posty? Wnioskuje o zamkniecie Topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 eeee tam fajnie sie pije... po tej wudce i winie puszcze spawa ale spoko zaraz bede jak nowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 To ja sobie trzepne Tequilla Bum ! Bum ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 heheh a ja dalej soncze browki qrde zaraz chyba sie na jakiegos drina skusze bo wojaszek ze starazym pija qrde lekka fazka mnie juz lapie hehehehhhe :P :P pozdr :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 piwko to podstawa, przynajmniej nie ma takiego kaca jak po wodce heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 wole 'alkohol' :) noose Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 czlowiek nie wielblad pic musi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 LOL 60 stron takiego topicu ;] potem sie dziwimy ze ludzie w 40 dni nabijaja 500 postow ;P ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 wole 'alkohol' :) nooseo sorry ;) taka mala pomylka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 czy jestem jedyny nie pijacy w tym towarzystwie :?: ;) serio mowi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 czy jestem jedyny nie pijacy w tym towarzystwie :?: ;) serio mowi ;) Raczej tak !! bo ja tez lubie wypic sobie zimnego browara siedzac przed kompem. Tak przy okazji jakie najczasciej pijecie piwko przezd kompem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 przed kompem zadko pijam bo mi sie slabo pracuje przy pingu 300 i wyzej :D a miwka pijam rozne, przewaznie leszka ale unas wewsi pojawilo sie piwo 1l w plastikowej butelce o 8% woltarzu wiec jest zabawa :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 a ludzie, a wiecie, ze mozecie tutaj pisac takze inne rzeczy :?: ;) wlasnie na tym to polega ;) piszemy na obojetny temat dzieki czemu powstaje bardzo dlugi topic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ja zapraszam na ten topik w takim razie!!!!!!!!! noose zwłaszcza ciebie na odrobinke edukcji http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14768&highlight= Wszyscy myśle wiedzą co to jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 a ludzie, a wiecie, ze mozecie tutaj pisac takze inne rzeczy :?: ;) wlasnie na tym to polega ;) piszemy na obojetny temat dzieki czemu powstaje bardzo dlugi topic ;)czytaj dokladnie :!: tam byl topic o rzeczach po pijaku a tutaj piszesz CO CHCESZ:!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 eeee to mnie sie nei podoba:( musi byc jakis temat........ w sumie to mosznaby zamknać temata..jak to ma tak wyglądać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 http://dyskusje.pl/showflat.php?Board=twea...k&Number=158966 powiedz mi o czym ten byl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ja tam se siedze i sacze zimnego HARNASIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Po kilkumiesięcznych doświadczeniach z różnymi - lepszymi i gorszymi - piwami zagranicznymi stwierdzam, że polskie są zdecydowanie najlepsze :). Oczywiście część importowanych jest naprawdę dobra, ale IMHO nie warto przepłacać, więc teraz dla mnie istnieje tylko Hevelius Kaper, Lech Mocny i Mocna Tatra :D Z oranżad z dodatkiem piwa ;) to dobrze wypić sobie Gingersa czasem (takiego mooocno zimnego :D) :P No i nie ma jak dobre winko (ale dobre, a nie pomyje za 5,30 :P) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Po kilkumiesięcznych doświadczeniach z różnymi - lepszymi i gorszymi - piwami zagranicznymi stwierdzam, że polskie są zdecydowanie najlepsze :). Oczywiście część importowanych jest naprawdę dobra, ale IMHO nie warto przepłacać, więc teraz dla mnie istnieje tylko Hevelius Kaper, Lech Mocny i Mocna Tatra :D Z oranżad z dodatkiem piwa ;) to dobrze wypić sobie Gingersa czasem (takiego mooocno zimnego :D) :P No i nie ma jak dobre winko (ale dobre, a nie pomyje za 5,30 :P) ;) Moim zdaniem najlepsze wina to swojaki ale takie 3 letnie !! :) One to dopiero maja kopa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...