Gość Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam, czy mógłby ktoś ocenić mój wybór? Nie jestem maniakiem, chcę tylko grać w najnowsze gry powiedzmy na średnich ustawieniach. Na przykład czy Metro Last Light pójdzie na tym zestawie na średnich? Być może warto za coś dopłacić, a na czymś zaoszczędzić. Proszę o opinię w tej sprawie. PS: Co do płyty głównej to jestem zdecydowany na nią, a jeżeli już ktoś będzie chciał zaproponować alternatywę to tylko i wyłącznie firma ASRock (Wiem, że to tańsza wersja Asusa, ale nie ufam tym dziadom, spaliły mi się 2 płyty w ciągu miesiąca). Pewny jestem też co do obudowy. Tutaj link do zestawu: http://www.morele.net/inventory/info/dRLhq2/ Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choodx Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wymienił bym proc na co najmniej coś takiego http://www.morele.net/procesor-intel-core-i3-4130-3m-cache-3-40-ghz-box-bx80646i34130-603029/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Ale napisałem wyraźnie,nie jestem maniakiem, więc nie potrzebuję 4 rdzeni. Gram może raz czy 2 w tygodniu, z nowszych gierek to tylko seria Stalker, GTA, Saints Row, Splinter Cell, Hitman no i oczywiście Metro 2033, Last Light i mój kochany Max Payne. Gry typu Crysis, Battlefield czy COD mnie nie interesują. Bo to badziewia. I zamierzam grać nie na ultra! Nie na bardzo wysokich! Nawet niekoniecznie na wysokich. Zadowolę się średnimi. Miałem w tamtym roku zestaw GTX670 + i5 2500K 4,5 OC także widziałem gry na ultra settings. O to się nie martwcie . Sprzedałem bo kupiłem samochód. Teraz potrzebuję komputer do podstawowych zastosowań. Aha, sory że tak jadę po bandzie, ale mam ograniczony budżet, a nawet jakbym miał więcej kasy to wolałbym dołożyć np. w samochód. Aha, bym zapomniał. Zamiast na mocniejszy proc czy kartę wolę dokupić dodatkowe dyski. Nagrywam bardzo dużo filmów, robię mnóstwo zdjęć, nie profesjonalnie. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez masterneo6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 To jak pomoże ktoś? Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...