Heisenberg Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Panowie posiadam obudowę SilentiumPC Brutus 410 Pure Black. Dzisiaj chciałem podłączyć pena pod USB na przednim panelu i okazało się, że jeden port nie działa. Kiedy podłączam pod drugi port to wszystko jest w porządku. Panowie da się coś z tym zrobić? Czy port umarł? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazzyIwan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Raczej umarł jak piszesz, wtyczka jest jedna porty są dwa. Uważaj by zwarcia nie zrobić. Chińszczyzna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zwarcia? Czyli co, nie podłączać nic pod drugi port? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zerknij do środka, czy nie są poprzestawiane styki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dzięki, jutro spojrzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazzyIwan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja to uczulony jestem na Ja to uczulony jestem na kiepski odlew z formy obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...