kowiczek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Wgrywalemsobie nowego biosa i w czasie flashowania siostrzeniec nacisnal RESET w moim kompie. Oczywiscie po tym resecie karta nie odpala. Mam dyskietke startowa z orginalnym biosem ale komp wogole nie chce wstac. POMÓŻCIE. Jakie mam szanse na przywrocenie jej do zycia?? Czy majac druga karte na PCI uda mi sie wgrac na mojego Herca jakis bios?? Prosze o pomoc, tylko nie odsylajcie mnie do linkow bo jestem na beznadziejnym modemie i nie mam czasu szukac. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 wsadz karte PCI w komp (wyjmij AGP), w biosie wybierz start z karty PCI (bodajze Primary Display), wsadz karte agp (beda dwie) i wtedy probuj ponownie flashowac, powinno pojsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 wsadz karte PCI w komp (wyjmij AGP), w biosie wybierz start z karty PCI (bodajze Primary Display), wsadz karte agp (beda dwie) i wtedy probuj ponownie flashowac, powinno pojsc Czy mu pójdzie z PCI to nie wiem, mi kiedyś BIOSik poszedł to PCI nie pomogło, tylko ISA (ach te stare czasy) i wtedy mogłem dopiero zflashować i uaktualnic BIOS'ka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 wsadz karte PCI w komp (wyjmij AGP), w biosie wybierz start z karty PCI (bodajze Primary Display), wsadz karte agp (beda dwie) i wtedy probuj ponownie flashowac, powinno pojsc Dzięki, tak też zrobiłem i mój Herc powstał, uffffffffffff, co za ulga. A wszystko przez cholerną TOCĘ i COLINA3, czasami mi sie tną jak cholera a czasami śmagają jak trzeba. Myślałem że to wina biosu ale chyba nie, po prostu Codemaster dalo ciałka chociaż jeszcze nie wiadomo jaki będzie orginał Colina3. Poczekamy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Na takim sprzęcie jak masz to luz powinno to chodzić jak ja gram w colina na 800*600 na low detal i wszystko w porządy a jak ma przyciąć to raz na ileś ale generalnie git mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...