Skocz do zawartości
Gacek18

Bezprzewodowy pad do 100 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam game pada do grania na PC. Głównie FIFA i jakieś wyścigi arcade ( GRID 2, NFS itd.)

Wolę układ Xboxowski, z przyciskiem o dużym skoku od gazu i hamulca. Co powiecie na tego pada?

http://www.arest.pl/produkt/33220/Gamepad-SPEED-LINK-XEOX-Pro-bezprzewodowy-czarny/

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 140 zł są juz gotowe zestawy z nadajnikiem do PC. Wyjdzie taniej niż kupowanie osobno pada i nadajnika. Tutaj wersja bezprzewodowa: http://allegro.pl/oryginalny-bezprzewodowy-pad-xbox-360-pc-nowy-i3874761536.htmlWersja przewodowa pod PC 30 zł taniej. Tapatalk 4 @ SGS 3

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z odbiornikiem to około 150 zł. Dodatkowo to nie jest oryginalny pad Microsoftu więc może być kiepskiej jakości. Pad od Xboxa odpada. Rzadko gram dłużej jak 2h na padzie więc nie chcę wydać więcej jak 100 zł.

Edytowane przez Gacek18
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA zakupiłem od któregoś z allegrowiczów (sklep) pad z odbiornikiem PC+2 baterie duracell i dałem 139+8 albo 10zł za przesyłkę. Pad jest oryginalny i polecam taki sam jak interesuje cię układ od xboxa.

EDIT.

Na drugi dzień od jakiegoś innego allegrowicza kupiłem takie gumowe badziewia na analogi za 1zł i przesyłka chyba 6zł i gra się powiem że przynajmniej mi lepiej z tym dodatkiem bo większy analog jest przez to gumowe wdzianko lecz nie każdemu ono może pasować równie dobrze jak mi.

Edytowane przez koniMax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy kogoś poje*** z tymi minusami? Szukam pada za 100 zł. Gram na padzie rzadko, maksymalnie 2 godziny w tygodniu jak podepnę PC pod TV w weekend. Nie każdy ma zamiar wydawać 140 zł na pada, ja spróbuję tego Xeoxa za 80 zł. Dużo pozytywnych opinii ma.

Edytowane przez Gacek18
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo jedyny słuszny wybór to właśnie pad od Xboxa360 (najlepiej bezprzewodowy).

Obsługuje go każda gra na PC bez jakiegokolwiek grzebania, a jakość wykonania stoi na najwyższym poziomie (co jak co ale do urządzeń peryferyjnych MS ma smykałkę)

Różnicy w cenie wielkiej nie ma, a jak nie szanujesz swoich pieniędzy to kupuj byle co.

Jak oczekiwałeś błogosławieństwa swojego wyboru to źle trafiłeś.

Edytowane przez radiergummi
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy kogoś poje*** z tymi minusami? Szukam pada za 100 zł. Gram na padzie rzadko, maksymalnie 2 godziny w tygodniu jak podepnę PC pod TV w weekend. Nie każdy ma zamiar wydawać 140 zł na pada, ja spróbuję tego Xeoxa za 80 zł. Dużo pozytywnych opinii ma.

"ja spróbuję" to próbuj każdy poleca ci pada oryginalnego od Xboxa i ma rację, a ty dalej swoje to po co się pytasz na forum jak sam wiesz lepiej? Bez sensu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z odbiornikiem to około 150 zł. Dodatkowo to nie jest oryginalny pad Microsoftu więc może być kiepskiej jakości. Pad od Xboxa odpada. Rzadko gram dłużej jak 2h na padzie więc nie chcę wydać więcej jak 100 zł.

Co nie jest oryginalne? Ten pad co podlinkowałem? To jest oryginalny zestaw od Microsoftu przystosowany do PC (odbiornik jest w zestawie). Pad działa też bez problemu z Xboxem. Nie wiem po czym wnioskujesz, że pad jest nie oryginalny. I tak jak pisali przedmówcy. Nie ma sensu kompletnie kupować czegoś innego niż pad z x360. Ja bym osobiście dołożył te 50 zł więcej za sam spokój z konfiguracją w grach - pada z x360 nie trzeba konfigurować, bo każda gra jest automatycznie pod niego zbindowana i w 100% kompatybilna. Tutaj masz na 100% oryginalny. Do tego jakaś śmieszna zdrapka / bon na 70 zł do Windows store. http://www.morele.net/gamepad-microsoft-xbox-360-wireless-controller-black-jr9-00010-do-pc-i-xbox-360-odbiornik-do-pc-w-zestawie-zdrapka-70pln-gratis-377318/Tapatalk 4 @ SGS 3 Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ta oryginalnością to nie jest dualshock 3 żeby było pół allegro w podróbie jak to było około 14-15miesięcy temu. Spokój z konfiguracją to jedna z najważniejszych cech tego pada, zaraz potem jest możliwość wsadzenia 2 baterii (akumulatorów) AA. Moje enelopy za 24zł (4 szt.) trzymają do dziś pada bez ani 1 ładowania, a w padzie siedzą już około 2 miesięcy przegrane z 40-50h maja przegrane spokojnie, a nadal pad działa poprawnie co jak dla mnie jest też dużym plusem dla pada od X.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xeox ma ładowarkę pod usb, wytrzymuje co najmniej 30h. Byłem w sklepie, Xeox wydaje się lepiej wykonany. Pad od Xboxa jest plastikowy a Xeox pokryty jest takim materiałem jak niektóre myszki, coś pomiędzy gumą a plastikiem. Jak wspomniałem. Jak ktoś gra ostro na padzie, niech bierze pada od Xboxa. Ja gram na padzie tylko w 3 gry, nie więcej jak 8h w ciągu miesiąca. Nie potrzebuję tak drogiego pada jak ten do Xboxa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi