werysoft Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czy będzie w grze jakikolwiek legalny sposób na sprzedaż za euro? Szczerze wątpię. Dużo osób kupiło podstawkę właśnie z tego powodu. Ja rozglądałem się za jakąś alternatywą. Znalazłem coś takiego:www.goldentowns.com?i=129968Gra jest prosta, zajmuje dziennie 15-20 minut, a daje zarobić prawdziwe euro, poza tym jest wciągająca.Przyjemnie się gra w przerwach między diablo3. Zarejestrujcie się z tego linka, to wzmocnicie polskich graczy, co prowadzi do lepszej pozycji w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Goodbye. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...