jonathan Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Stoje przed dylematem. Prawdopodobnie bede musial zmienic lekko sprzet Proc wiadomo 4770K, pamieci moga zostac te co mam, reszta gratow tez. Teraz wybor plyty. Mam na oku kilka modeli - MSI Z87 MPOWER - Asrock Z87 PROFESSIONAL - Asus MAXIMUS VI HERO Za Gigabyte nie przepadam, ale GA-Z87X-UD4H wyglada niezle Chodzi mi głownie o stabilnosc, mozliwosci OC na drugim miejscu... Aha warunek. Minimum 8 sata (6 sata 600) Cena... cos kolo 600 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choodx Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Z całą pewnością mogę polecić Asusa śmigm na nim już kilka ładnych wiosen i nie miałem żadnych nie przyjemnych przygód. Może taki mogę Cię zainteresuje http://www.morele.net/plyta-glowna-asus-z87-plus-ddr3-s-1150-atx-z87-plus-gra-battlefield-4-w-zestawie-ilosc-sztuk-objetych-promocja-ograniczona-581786/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Nie wiem czemu ale ten asus jakos do mnie nie przemawia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drizzt24 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Miałem i mam 2 płyty MSI pod Z77 i mogę je śmiało polecić. W tej cenie każda płyta będzie dobra aczkolwiek warto jeszcze jakieś testy poczytać. Ja wybrałbym MSI ze względu na to, że u mnie sie nic z nimi nie dzieje oraz że ma na dole jeszcze jedno wejście PCI-E 1x pod jakąś karte muzyczna nie kolidujace z niczym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurier Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ciężka sprawa. Asus i MSI to solidne firmy jeśli chodzi o płyty główne (obu firm płyty miałem u siebie i składałem dla znajomym na ich bazie). poszukaj testów w tymi płytami i wybierz jedną z nich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 W MSI troche przeraza mnie ten glupi radiator naokolo socketu ;/ Sklaniam sie w stone HERO... Dzisiaj moze bede mial jedna w reku to sobie zobacze co i jak... MSI juz widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drizzt24 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://pclab.pl/art52708.html tescik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dobra bede mial chwile to poszukam fotek tych MPowerow z jakimis wiekszymi chlodzeniami na cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 no i w koncu wybralem... http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20Z87%20Professional/index.pl.asp?cat=Specifications Chyba oferowala najwiecej w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...