Werkezuge Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Hej :) Zwracam się do Was z dość "nietypowym" problemem. Posiadam notebooka Acer Aspire V3-571G (wersja z i5, 710M, 4GB RAM), jak tylko pojawiła się aktualizacja do Windows 8.1 - zainstalowałem ją poprzez martketplace. Po jakimś czasie reinstalowałem całkowicie laptopa, cały dysk został wyczyszczony. Postawiłem ósemkę i od razu zabrałem się za aktualizację do Blue. I teraz borykam się z "niefajnym" problemem. Aplikacje pełnoekranowe minimalizują się po jakimś czasie. Bywa tak, że co 30 min, a czasem co 5 min. W przypadku okienek, to tracą one aktywność i muszę ponownie w nie kliknąć, aby odzyskać nad nimi kontrolę. Wie ktoś jak wyleczyć system z tej przypadłości? Nie mam zamiaru stawiać na nowo systemu, wszystko mam perfekcyjnie zsynchronizowane i zgrane ze sobą, a ponowne dojście do takiego stanu zajęłoby mi mnóstwo czasu. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Przed zaktualizowaniem systemu też występował problem ? Mam na myśli automatyczne aktualizacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werkezuge Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zanim postawiłem system na czysto, to poprzedni 8.1 zdawał się działać normalnie. Nie powiem Ci jak wyglądała sytuacja zaraz po świeżej instalacji, bo od razu zabrałem się za instalowanie wszelkich dostępnych aktualizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2014 No to odinstaluj wszystkie aktualizacje i sprawdź, czy zaszły pozytywne zmiany. Jeżeli po odinstalowaniu aktualizacji będzie poprawa, to instaluj pojedyńczo aktualizacje i sprawdzaj, czy problem powróci, aż znajdziesz tę, która jest powodem. Trochę "zabawy" ale nie widzę - jak na razie - innego wyjścia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Masz tp-linka lub modem gsm? Daj oba logi z OTL:http://oldtimer.geekstogo.com/OTL.exeDodatkowo zaznacz: lop, purity oraz wszyscy uzytkownicy. Wklej na wklej.org i podaj linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...