nadi Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Siemka mam płyte co w podpisie i nie działa na 133/133 proc ram (sdr-ram) natomiast w ddr jest luz i chciałbym ją oddać na gwarancje i płyte napewno wymienią bo z tego co się zorientowałem tego w żaden sposób nie da się naprawić . I wg prawa powinni mi dać taki sam model lecz działający ale takich modeli już niema czyli w moim rozumowaniu powinni mi oddać kasę dobrze mówię czy się mylę czekam na odpowiedzi?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Siemka mam płyte co w podpisie i nie działa na 133/133 proc ram (sdr-ram) natomiast w ddr jest luz i chciałbym ją oddać na gwarancje i płyte napewno wymienią bo z tego co się zorientowałem tego w żaden sposób nie da się naprawić . I wg prawa powinni mi dać taki sam model lecz działający ale takich modeli już niema czyli w moim rozumowaniu powinni mi oddać kasę dobrze mówię czy się mylę czekam na odpowiedzi?!?!? oni to oddaja do hurtowni, a jak hurtownia ma jeszcze takie mobo, to dostaniesz takiw mobo. moga ci rowniez inne mobo zaproponowac.... jak reklamujesz dyzia np 20, a tkaich juz nie ma to daja 40 itp :D jak ci zaproponuja l7s5a, to caluj po rekach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ale moge nppowiedziec że dyzia 40 nie chce bo nie a chce dyzia 20 a jak ich nie maja to moge żadac zwrotu kasy czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 te płyty k7s5a mają jeszcze w hurtowniach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 maja bo to gowno nie schodzilo praktycznie :( a jak schodzilo to wracalo na reklamacje, wiec dostaniesz spowrotem mobo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Z doswiadczenia wiem ze K7S5A+SDR=zapomnij o stabilnej pracy W hurtowniach sa jeszcze K7S5A w wersji Pro (troche mniejsza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 a moge powiedziec że niechce pro bo to przecież nie ta sama płyta :) i dopłacić do innej albo żadac kasy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 to zalezy od ludzi w sklepie. jezeli powiesz, ze nie chcesz pro, bo to nie ta sama, to nie maja prawa Ci jej wcisnac (w koncu placiles za co innego:!: ). wtedy sami z siebie powinni Ci zaproponowac doplate..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ewentualnie sie dogadaj i sam zaproponuj jakas doplate (w granicach rozsadku) i powiedze ze wezmiesz cos innego, u mine to podzialalo, no ale ja kupowalem w zaprzyjaznionym sklepie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 jezeli kupowales w slu to zapomnij. to sa takie s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iele w serwisie, ze az mi sie noz otwieral jak chodzilem. reklamowalem kilka razy mobo - msi na kt133, bo sie wywalalo przy instalasci sterow od via i ge force, pare razy jezdzila do serwisu i wracala nie naprawiana bo sprzet dobry. oddawalem ja jeszcze raz tylko co odebrana z serwisu, bez uszkodzen mechanicznych, koles poszedl z plyta na zaplecze, posiedzial tam chwile i powiedzial, ze nieprzyjmie bo plyta ma ucszkodzeniw mechaniczne -wygiety rog laminatu przy zlaczach ps/2. ja tego nie zrobilem, wiec sobie sami pomyslcie co to za firma, ktora niszczy sprzet, zeby nie spelniac roszczen gwarancyjnych. naewt propozycje wymiany za doplata na cos innego nie skutkowaly. PS. Pozdrow kierownika serwisu w SLu Pana Witolda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Siemka mam płyte co w podpisie i nie działa na 133/133 proc ram (sdr-ram) natomiast w ddr jest luz i chciałbym ją oddać na gwarancje i płyte napewno wymienią bo z tego co się zorientowałem tego w żaden sposób nie da się naprawić . I wg prawa powinni mi dać taki sam model lecz działający ale takich modeli już niema czyli w moim rozumowaniu powinni mi oddać kasę dobrze mówię czy się mylę czekam na odpowiedzi?!?!?A z pamięciami zalecanymi przez producenta też nie działa 133/133 - bo jeśli działa to gwarancji nie uznają :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 chepbios - np i z tym to baaardzo watpie zeby ci uznali gwarancje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 spoko biosik zmienie jak bede oddawał :) a z pamięciami zalecanymi przez producenta nie działa 133/133 (oczywiscie mowa o sdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...