tomek176 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Jakoś udało mi się uzbierać 400 złotych !!! Zastanawiam się nad zakupem nowej płyty głównej bo obecnie mam ECS K7S5A więc wiadomo z czym to się wiąże. :) Z tego co z cenników czyczytuje wynika, że nForce jest w zasięgu ręki za tą kwote. Rozważam EPoXa lub ............ a no włąśnie co sądzicie o Chaintechu Apogee jest bardzo ładny ma wspaniałe osiągi (lepsze od Epoxa) i mase dodatków w boxie .... Co zrobić :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ja nic nie wiem o tym chinatechu Epoxa mam ale wzioł bym solteka sl-75nfr2 czy jakoś tak :D nie mam pamieci po cyferek na solteku ludzie mieli niezłe osiągi i ma SS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ja nic nie wiem o tym chinatechu Epoxa mam ale wzioł bym solteka sl-75nfr2 czy jakoś tak :D nie mam pamieci po cyferek na solteku ludzie mieli niezłe osiągi i ma SS Chyba Soltek FRN2-L ,osiagi cacy,fsb240,ale SS nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 No też nad tym Soltekiem myślałem, ale dokońca nie wiem ... A SS to on raczej nie ma . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Soltek 75FRN2-RL nVidia nForce2 SPP + Raid Ta wydaje się lepsza !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Soltek 75FRN2-RL nVidia nForce2 SPP + Raid Ta wydaje się lepsza !!!! no jasne ze lepsza ,ale ona kosztuje zdziepka wiecaj niz 450zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 FIC AU13 ma soundstorma ,duze mozliwosci podkrecania i kosztuje tylko 350 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Tutaj: www.wlodipol.home.pl, możesz dostać Eoxa 8RDA za 350 i 8RDA+ za 430 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Hmmm.... A kto wie coś o Chaintechu ??? FIC ??? coś jak ECS ??? [/u] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Hmmm.... A kto wie coś o Chaintechu ??? FIC ??? coś jak ECS ??? [/u] nie porownoj FIC'a do ecs'a bo cie tu zaraz zjedza.. o plycie mozesz poczytac tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=32743 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Hmmm.... A kto wie coś o Chaintechu ??? FIC ??? coś jak ECS ??? [/u] Fic AU13- nie ma nic lepszego w stosunku wydajność,stabilność,możliwości/cena. Epox 8RDA+ rev 2.0 gdy chcesz extremalnie podkręcać. Chaintecha odradzam. Nie podam Ci konkretnych powodów ale powyżej wypisane płyty dużo lepiej się sprawują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Asus A7N8X 452zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Asus A7N8X 452zł. :lol: n/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...