Skocz do zawartości
radoos

Jak zmienić klucz produktu .., (SP1)

Rekomendowane odpowiedzi

Masz na mysli zintegrowany SP1 z WinXP?

Przeciez on ma standardowy klucz, co nie rozwiazuje problemu.

Bedzie mial wtedy jeszcze gorzej, nie zainstaluje systemu a teraz nie moze tylko Service Packa!

Nierozumiem Cię trochę. Zainstalowałem ten system bez żadnych problemów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega radoos probuje zainstalowac SP1 na Systemie w ktorym podal standardowy, wszystkim znany CDKey. W poprawce SP1 ustawiono ze na Systemie aktywowanym tym kluczem dodatku nie da sie zainstalowac.

Jezeli masz zintegrowany SP z Systemem, majac klucz radoosa, nie zainstalujesz Windows bo klucz zostanie odrzucony.

Wiec majac ten sam klucz, kto ma gorzej? Ty czy radoos?

Odpowiedz jest oczywista, ty! Lecz jezeli zainstalowales WinXPSP1 znaczy ze masz ten nowy klucz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dałeś przykład :lol: To tak jak bym ja powiedział - radoos ma fifę 2002 i keya do niej a ja mam fife 2003 i takiego samego keya jak radoos. Pytanie brzmi: kto ma lepiej - ja czy radoos :P

Jasne, że mam odpowiedni key, chyba jest to oczywiste, jeśli radoos będzie potrafił sobie załatwić XP+SP1 to myśle że z cd-keyem nie będzie miał problemów 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi