arexpl Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dobry!Kupiłem sobie grafikę Gigabyte HD 7790.Mam Core 2 Duo E4500.Słyszałem, że wynik w 3D Mark 11 powinien ok. 6000,ale jest ok. 2600.Sterowniki zainstalowałem od AMD.W czym może być problem?PSZanim ktoś spyta: zasilacz MODECOM FEEL II 500W.Zanim ktoś powie: wiem, że do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Po co kupowałeś ta kartę do tak słabego procesora ? na pewno to jest głównym problemem. Skoro wiesz, że do wymiany to dlaczego kupiłeś grafikę zamiast zacząć od wymiany zasilacza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak to w czym. W procesorze 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...