michał Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Witam.zaczołem dzisiaj grać w soldier of fortune 2 i już mam problem na samym początku jak dostać się na te skrzynie w pierwszym levelu.Zlikwidowałem tam wszystkich i chodze teraz jak ten gupek bo nie umię się dostać na góre.próbowałem skakać po tych skrzynkach ale nie umię się tam dostać.głupie,że już problem i to na samym początku a co będzie dalej.dzięki za pomoc.pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 ludzie nie gracie w to czy co wiem,że to pytanie jest z głupie ale naprawde mam z tym problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Moze zapytaj sie na jakiejs grupie dyskusyjnej ?? np. pl.rec.gry.komputerowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 jeśli dobrze pamiętam to jak ominiesz wszystkie skrzynie to powinny być tam drzwi w jednej z wież (da się je otworzyć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...