CeKaeM Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 No, dzisja dosc ciekawy dzionek, puscilem swego duraka z 125x10 na 8x150 i od razu czuje sie w nim trcohe wikeszego powera:))). Jest to o tyle dziwne, ze chyba chipset na mojej plycie nie pozwala na <span style="color:red;">[ciach!]</span>l*&^ tak wysokiej magistralki! No, nie wiem, ja jestem zadowolny, zwlaszcza ze drak ten jest z bardzo gownianej serii AHHAA. Calkiem ql, pozostaje jeszcze sprawa zbciai z niego temperatirki i podkrecenia (jeszcez:)) grafoli, w koncu ma Hynixy 3,3 ns:)))). No to ql, wakacje sie zaczely!!! BTW: Dzieki dla Niemca za kilka dosc ciekawych porad! I jeszcze jedno - myslal juz ktos o tym, zeby wypieprzyc z budy zasilacz? Tzn przykrecic go z drugiej strony. Ja takl zrobilem i jak na razie temp. spadla o 5 stopni!. W planach mam jeszcze wladowanie na miejsce tego zasilacza jakiegos chlodzenia, moze cos swiecacego:)))? Jak ktos tez ma tego typu modzika prosilbym o jakies wskazowki! Nart@! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 zasilke z budy juz niejeden wywalil....ja keidys tez, ale teraz mam all inside ;) do do magistrali.......look na moj podpis :D co prawda juz jakis czas jade na 133 magistrali, ale zapomnialem zmienic :) ogolnie ostatnio mam niepodkreconego komp prawie bo tylko @998 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Też mam zasilacz z drugiej strony obudowy -już od 6 miesięcy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 tez mam zasilacz z tylu, normalnie mialemgo najbardzeij ciach!owo jak tylko moze byc czyli pionowo, ze w polowie zakrywal coolera, wiec go zamontowalem za obudową ale w pionie w ten sosob ze zostala spora dziura i w nią wpakowałem sunonka 80mm wyciągającego powietrze na 7v, poza obudową zaisaz sie tak niegrzeje wiec tez chodzi na 7v :), a temp spadla kolo 7stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Prosze bardzo :) co do gownianej serii to seria AHHAA u durona 1000 to jest najlepsza, wystarczy polookac http://www.overclockers.com/ i na wyniki tych prockow :) BTW. moj tez jest z serii AHHAA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 a mój śmiga jak w podpisie, ale narazie mam tylko wodne jak dołoze jeszcze pelta albo chłodnice peltowa to ruszy na więcej, w zimie ruszył na magistrali 162, więc może wtedy wykręce go na jakieś 1100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Prosze bardzo :) co do gownianej serii to seria AHHAA u durona 1000 to jest najlepsza, wystarczy polookac http://www.overclockers.com/ i na wyniki tych prockow :) BTW. moj tez jest z serii AHHAA Najlepsza seria to ta co maił kumpel Lancera (kuna wypadł mi nick z głowy) AHLDA, druga najlepsza to AHLCA, a wszystkie pozostałe to ahhaa czy przeciętność. Zresztą sam mam "przeciętniaka".. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 kazz : mój duron 800 śmigał na 1000 bez WC, przy 1066 nie ładował windy (*błąd ochrony ...) ale nie dawałem nic powyżej 1.75V, żeby nie zjarać. na 1.85 by poszedł, chyba :) tem na titanie max 50*C, zero wentyli w budzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...