Cell25 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam. Planuję kupic zestaw do ok 4300, złozyłem cos takiego : http://www.morele.net/inventory/info/K5U0N6/ .Moje pytanie do was jak go oceniacie? Ewentualnie napiszcie jakies sugestie co mozna tutaj zmienic z góry dzieki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimaaacz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak na mój gust to nie ma się za bardzo czego czepić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurier Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Osobiście kupiłbym RAM w 1 kości by później dołożyć drugie tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurier Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Może ale mniejszy pobór prądu i szybsze adresowanie pamięci-mobo + ciut mniejszy pobór prądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cell25 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wybrałem obudowę fractal designe define 4, ponieważ zależy mi na ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cell25 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 więc jak panowie można zamawiać taki zestaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...