sync Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witam serdecznie.Te forum to mój ostatni ratunek,ale już mówię w czym problem. Mam laptopa asusa na którym miałem wcześniej zainstalowany windows 7.Niestety zniknęła mi jedna z dwóch partycji a na dodatek system nie chce się uruchomić (próbowałem i przez recovery i innymi sposobami znalezionymi w internecie).Tak więc uruchomienie windowsa i próba odzyskania danych pod tym systemem nie wchodzi w grę Chciałem zapytać się czy jest jakiś program pokroju RESCUE KIT pod linuxa który mógłbym uruchomic z pendriva (w laptobie nie mam CD). Albo jakaś płyta ratunkowa mająca podobne programy na usb? Bardzo proszę o pomoc chodzi o zdjęcia które były na tej partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 http://www.hirensbootcd.org/download/ Zacznij od TestDisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sync Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) testdisk jest dla mnie jest zbyt trudny zależałoby mi na uruchomieniu tego rescue kit z usb jak to zrobić? Edytowane 24 Stycznia 2014 przez sync Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...