|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Witam Mam duży problem i mało czasu, otóż ww. drukarka nieche drukować polskich znaków, z polskich drukuje tylko "ó". Czcionki są zainstalowane w drukarce jak i w systemie, pisze tu o takich programach jak word, notepad itp. dziwne jest to że w Corelu drukuje wszystkie ogonki ... Prosze o szybką pomoc :!: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Spróbuj doinstalować na pałę drukarkę domyślną (znajdziesz ja w liście jak dasz dodaj drukarkę). A następnie HP przestaw na drukarkę domyślną, powinno być OK. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Spróbuje, chodź wątpie czy to ma coś wspólnego z tymi ogonkami :/ Acha dodam jeszcze że ten laser jest ze Słowacji i miał doinstalowane polskie fonty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Spróbuj i napisz czy pomogło, możliwe też że masz coś pochrzanione w autoexec'u - jaką masz stronę kodową? Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 OK spróbuje ale jutro bo drukarka nie jest moja i musze isć do sąsiada Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...