rocketv78 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam ;) . Otóż mam następujący problem: kupiłem zestaw komputerowy, do tego myszkę Gigabyte M6900. Myszka jest modelowana dla praworęcznych, co oczywiście dla mnie nie jest problemem, ale mój brat obdażony sprawniejszą lewą ręką poczuł się urażony ;p . Ma zamiar kupić sobie myszkę dla graczy leworęcznych, jednakże jest zielony w tym temacie. Jego budżet to 100 złociszy. Co polecilibyście? Myszka ma być dla leworęcznych lub uniwersalna, ale zależy mu na sprzęcie o jakości przewyższającej typowego logitecha za 30 zł. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2014 Poza Kinzu nic nie przychodzi mi do głowy w granicach 100pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 mało szczegółów odnośnie preferencji jakiej myszki oczekuje prócz ceny i tego że dla leworęcznych, powyższy Kinzu lub coś symetrycznego od A4tech niech przeglądnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkane Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 a jaki chwyt stosuje <klik> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...