krogoth111 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witajcie. Od wczoraj mam problem. Za nic nie mogę korzystać z google.Gdy wejdę na stronę www.google.pl mam taki komunikat:www.rash.home.pl/2.pngGdy spróbuję wyszukiwać ze skrótu na firefoxie pokazuje:www.rash.home.pl/1.pngPróbowałem wyczyścić całą historie w firefoxie - nie pomogłoPróbowałem uruchomić ponownie pc - nie pomogłoCzyszczenie CCleaner - nie pomogoSkanowanie antywirusowe Kaspersky - Nie pomogłoCo jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 combo fix 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dziekuję. Oczywiście pomogło. Tylko po cholerę płacę za kasperskiego skoro on uważał że wszystko jest ok... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nie ma za co ;] ComboFix usuwa tez inne zagrozenia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Combofix to nie pierwszy lepszy skaner na zadanie tylko program mocno ingerujacy w system i jego ustawienia. Nie nalezy go uzywac, a tym bardziej polecac jako cudowne lekarstwo na wszystko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Czemu nie? Nie masz konsoli odzyskiwania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Combofix to nie pierwszy lepszy skaner na zadanie tylko program mocno ingerujacy w system i jego ustawienia. Nie nalezy go uzywac, a tym bardziej polecac jako cudowne lekarstwo na wszystko! NA pewno jest prawdą że to cholernie zaawansowane narzędzie i na pewno integruje mocno w system. Możliwe że nie należy go polecać jako cudowne lekarstwo. Ale kurde działa jak cudowne lekarstwo :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dokładnie. Mam wrażenie, że te ostrzeżenia o combofix są po prostu powielane z tego co picasso kiedyś pisała w faq na fixitpc (?). Jednak od lat problemu z nim nigdy nie miałem odpalając na pałę, czasami zapominając o dezaktywacji antywirusa (lub kiedy się nie dało tego zrobić). W mojej "karierze" może 2 razy nie dał rady i coś się posypało bardziej, ale system był tak rozwalony że pół dnia zajęło naprawianie i odpalenie go w trybie awaryjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Szczerze to ja tez nigdy nie trafilem tak by cos zepsul. A jednak troche tych kompow sie przewala. Jak dla mnie jest to tego typu programik nr1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...