scratix Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Czy klawiatura Tracer Avenger była by dobra albo Natec Genesis RX66? Posiadam obecnie Logitech UltraX Media Keyboard ale jest tak zabrudzona że niektóre klawisze zacinają się. Czy mogę ją wykąpać bez obaw że przestanie działać? Edytowane 26 Stycznia 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Najlepiej wsadzić do pralki na 1200obrotów i pół kilo vizira. :0 Tak serio to jeśli elektronikę wyjmiesz i same elementy plastikowe wykąpiesz to nic się stać nie może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 To wiem, chodziło mi raczej o mycie całej klawiatury. Akurat tego modelu nie mogę rozebrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkane Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) do 100złbardzo dobra klawiatura z podświetleniem to genius KB-G265 do 100zł kupisz Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez darkane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Chyba jednak wezmę RX55 od nateca. Edytowane 27 Stycznia 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek15 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 gigabyte k7 force? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokula Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 A może Sharkoon Skiller? http://allegro.pl/klawiatura-dla-graczy-sharkoon-skiller-makra-24h-i3890203096.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Ten Skiller fajny, klawisze są płaskie w niej? Jednak na podświetleniu mi zależy. Zastanawiam się też nad Logitech K200, nie ma podświetlenia ale ma płaskie klawisze i jest tania. Edytowane 10 Lutego 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 KD600 jedno z lepszych podświetleń z tańszych klawiatur, równomierne na każdym klawiszu, nie oślepia. Niskie klawisze, jak dla mnie trochę głośne. Nateca sobie odpuść bo to odpustowe dziadostwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario-83 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 nie bierz nateca to syf klawa nie wygodna a oprogramowanie bezużyteczne tylko podświetlenie na plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) KD600 jedno z lepszych podświetleń z tańszych klawiatur, równomierne na każdym klawiszu, nie oślepia. Niskie klawisze, jak dla mnie trochę głośne. Nateca sobie odpuść bo to odpustowe dziadostwo. A4 Tech KD-600L o tym piszesz? A4 Tech też nie uchodzi za super firmę. Miałeś ją? KD800L nie lepsza? Te klawisze to jakieś x-slim, czytałem że chodzą na boki... Ta K200 od Logitech'a majbardziej przypomina tą co mam teraz. Edytowane 10 Lutego 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...