dinokajman Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Postanowiłem wymienić obudowę na szerszą o ok 2cm myślę że to wystarczy na montaż coolera cpu 4670k Thermalright HR-02 - Macho - Black White Znalazłem kupca na mojego Antca Gamer Three Hundred. Sprzedam ją za 200zł. Antec ma 20.5cm (a ja potrzebuje do 22cm-23cm maks bo do biurka mi nie wejdzie no i bardziej przewiewną). Lubię taki styl minimalistyczny jak Antec Gamer Three Hundred i czarny kolor. Jaką obudowę polecacie za cenę ok 350zł żeby zamontować taki zestaw: Będzie OC ale jeszcze nie teraz jak zajdzie potrzeba bo myślę że ten zestaw da radę bez OC w rozdzielczości 1920x1080. CPU: i5 4670k + Thermalright HR-02 - Macho - Black White Mobo: ASRock z87 extreme4 GPU :MSI GeForce GTX 770 OC Twin Frozr IV Gaming 2GB DDR5 PCI-E RAM: ??? PSU: Corsair 650WTX HDD: z poprzedniego zestawu w przyszłości SSD DVD nagrywarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja z Anteca Nine Hundred przesiadłem się na Cooler Master CM 690 Advanced. Też mam HR-02 Macho BW i wszystko mieści się bez żadnego problemu. Na Allegro ceny osylują w okolicach 350 PLN, a obudowa zdecydowanie jest warta takich pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dickachu Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Może enermax fulmo st? Ma trochę bardziej "kosmiczny" wygląd od anteca, ale jeste bardziej przewiewna i ma w standardzie 3 wentylatory. Maksymalna wysokość coolera do tej obudowy to nawet 18,5 cm, więc macho wejdzie bez problemu. http://www.morele.net/obudowa-enermax-fulmo-st-eca3270a-g-bl-605197/ Cena: 377 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...