Neww Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Słuchajcie mam problem, ponieważ na twitchu nie mogę niczego obejrzeć, ponieważ jest tylko szary ekran i loading video. Tak przez cały czas. Próbowałem na kilku przeglądarkach, czyściłem przeglądarki z wszystkiego, wtyczki najnowsze. Chat działa, wiecie o co może chodzić? Dzieje się tak na każdym streamie, youtube działa normalnie. Nie wiem czy to dobry dział, ale dzięki z góry. Zapomniałem dodać po kilku minutach ładowania wyświetla się : failed to load video. Zapomniałem dodać też, że instalowałem najnowsze kodeki. Więc, co robiłem : - instalacja adobe flash player wersja 11, potem 12, reinstalowanie wtyczki - instalacja javy, włącznie z reinstalacją i ponownym zainstalowaniem - instalacja nowych kodeków - instalacja mSilverlight Szukałem rozwiązania, na zagranicznych stronach, znalazłem dużo wątków, ale na żadnych nie było rozwiązania mojego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 YouTube nie działa aby poprzez HTML5 (PPM na odtwarzaczu YT wyjaśni). Instalowałeś najnowsze sterowniki do k.graficznej? Inne treści wymagające flasha działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neww Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Youtube przez HTTP, a sterowniki mam najnowsze, inne treści wymagające flasza działają. ;) Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Neww Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...