kokokodzik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) siema ostatnio chciałem wymontować napęd z mojego starego komputera do mojego nowego, ale na płycie głównej nie znalazłem wejścia do kabla interfejsowego, jak zatem go podłączyć? płyta główna to asrock z87 Edytowane 28 Stycznia 2014 przez kokokodzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Kupić za 60 zł nowy napęd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokokodzik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) A czemu stary sie nie nada? Kupie nowy i bedzie to samo... mozesz napisac w czym problem? w nowszych napedach uzywa sie innego kabla? czy to jest sata? Edytowane 28 Stycznia 2014 przez kokokodzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 W nowych napędach jest interfejs SATA, tak jak na nowych płytach głównych. Rozumiem, że stary to ATA, nie łaska było coś więcej o napędzie napisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokokodzik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) moglem ale po co jesli juz doszedlismy do konsensusu dzieki Edytowane 28 Stycznia 2014 przez kokokodzik 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...