3_FICU Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cześć, Zamierzam kupić słuchawki. Nie mogę się zdecydować, które słuchawki wybrać (w temacie). Obie pary są bardzo ładne i cena mi odpowiada, lecz nie mam zielonego pojęcia co do jakości odsłuchu. Jedyne na co się natknąłem to fakt, iż Krakeny mają bardzo miękkie poduszki (zaleta :p), i przyzwoity bass. Co do Noonteców nie wiem nic. Słuchawki przeznaczę do słuchania MUZYKI. Założyłem temat z nadzieją, że ktoś ma taki sprzęt i zda relację. Nie proszę o propozycje innych słuchawek, bo to mi zmąci spokój ducha xd. Tak też dzieje się gdy oglądam/używam Sennheiserów - czysty dźwięk, badziewny design. Proszę o konkretne odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Konkretna odpowiedź - chcesz kupić słuchawki od Razera do słuchania muzyki... To tak, jakbyś kupił golfa do ścigania się w formule. Razer produkuje sprzęt dla graczy i nie widzę dla niego innego zastosowania (prawdę mówiąc dla jego słuchawek nie widzę użycia nawet w tym celu - marka i przeznaczenie "dla elo-pro graczy" podnosi cenę o 50%, a jakościowego zysku z tego brak). Najlepiej podaj zakres cenowy i to, jakiej muzyki słuchasz oraz czego oczekujesz od słuchawek (otwarte/zamknięte; czy lubisz równie pasmo czy może np zwiększone basy itp)... A jeszcze lepiej będzie, jak się o to zapytasz w którymś z podpiętych tematów w dziale Audio: Polecane Słuchawki do muzyki 2013 Słuchawki Do Muzyki - Temat Zbiorczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3_FICU Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 W temacie jasno, pomóż dokonać wyboru albo dziękuje dobranoc. W temacie jasno, pomóż dokonać wyboru albo dziękuje dobranoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3_FICU Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Pytanie nie brzmi "jakie widzisz zastoswanie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorch62 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 To bierz tańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3_FICU Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nieopisana pomoc, dzięki... -.- jprdl.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorch62 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Stycznia 2014 przez sorch62 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...