Skocz do zawartości
3_FICU

Razer Kraken Green czy Noontec Zoro ?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Zamierzam kupić słuchawki. Nie mogę się zdecydować, które słuchawki wybrać (w temacie). Obie pary są bardzo ładne i cena mi odpowiada, lecz nie mam zielonego pojęcia co do jakości odsłuchu. Jedyne na co się natknąłem to fakt, iż Krakeny mają bardzo miękkie poduszki (zaleta :p), i przyzwoity bass. Co do Noonteców nie wiem nic. Słuchawki przeznaczę do słuchania MUZYKI. Założyłem temat z nadzieją, że ktoś ma taki sprzęt i zda relację. Nie proszę o propozycje innych słuchawek, bo to mi zmąci spokój ducha xd. Tak też dzieje się gdy oglądam/używam Sennheiserów - czysty dźwięk, badziewny design.

Proszę o konkretne odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkretna odpowiedź - chcesz kupić słuchawki od Razera do słuchania muzyki... To tak, jakbyś kupił golfa do ścigania się w formule. Razer produkuje sprzęt dla graczy i nie widzę dla niego innego zastosowania (prawdę mówiąc dla jego słuchawek nie widzę użycia nawet w tym celu - marka i przeznaczenie "dla elo-pro graczy" podnosi cenę o 50%, a jakościowego zysku z tego brak).

Najlepiej podaj zakres cenowy i to, jakiej muzyki słuchasz oraz czego oczekujesz od słuchawek (otwarte/zamknięte; czy lubisz równie pasmo czy może np zwiększone basy itp)... A jeszcze lepiej będzie, jak się o to zapytasz w którymś z podpiętych tematów w dziale Audio:

Polecane Słuchawki do muzyki 2013

Słuchawki Do Muzyki - Temat Zbiorczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi