sharg Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jaka plyta pod AMD FX 4350? Potrzebne: USB 3.0 SATA 3 6GB/s (dla dysku SSD) Dual Channel przy 2x4GB (kingston) Automatyczny tryb turbo dla AMD FX Polecicie cos sprawdzonego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Masz już ten procesor? Ile kasy na płytę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Mam zestaw na M5A78L/USB3 Po dokupieniu Kingstona SSD (240GB SATA3) i zmianie RAMU (2x4GB) przestala spelniac moje oczekiwania :)Kasa w rozsadnych granicach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie dziala dual-channel, pomimo updatu biosu. Nie ma sata3 i dysk ssd dziala w sata2. Nie dziala tryb turbo core procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 tak FX pamieci probowalem we wszystkich slotach i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 wszystko ustawione. Ale glownym powodem zmiany plyty jest brak sata3. kupilem dysk ssd ktory w w mojej plycie z sata2 ma jedynie 200MB/s a stary talerzowy ma srednio 100MB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 I aż tak bardzo to odczuwasz, że chcesz wyrzucić jeszcze więcej kasy w platformę AMD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 narazie rozważam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...