scratix Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Chce kupić i5 4670K i waham się między dwoma coolerami Zalman CNP10S10X Preforma a Raijintek EreBoss, który z nich będzie wydajniejszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Raijintek EreBoss. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Pamięci chce takie http://www.salurion.pl/product/126410/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/Kingston_HyperX_DDR3_2X_4GB_1600MHz_XMP_X2_CL9_Grey_Edition_Sandy_Bridge_.html Chyba nie będą się gryzły. A co powiecie o Zalmanie CNPS14X? Edytowane 29 Stycznia 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Pamięci się zmieszczą. Nie chce być niemiły ale testy masz w sieci. Wystarczy poszukać. Raijintek czy Zalman to praktycznie ta sama półka wydajności (tam max pare *C różnicy). Wybierz ten, który Ci się podoba/jest tańszy/lepiej będzie pasował. Na prawdę który byś nie wybrał OC pewnie będzie na tym samym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Tak sprawdzałem testy ale często każdy test jest zupełnie inny, dużo ludzi poleca mi też Thermalright HR-02 Macho 120 ale często wypada gorzej od EreBossa i jest droższy. OK to raczej wezmę tego EreBossa, ostatnie pytanie czy zmieści się do budy Fractal Design Core 3000? Wyczytałem że jednak nie zmieści się do tej obudowy... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...