Pain! Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Jak zrobic Format Xp bez cdromu i Fdd? Ps:Nie chce mi sie pisac wiecej klawiatura mi niedziala(kopiuje litery) chyba ze ktos wie czemu nie wykrywa mi klawiatury(W dos dziala)to nie trzeba Format Xp Ps2 isalem to kopiujac 15min. uFFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 najprosciej pozyczyc od kogos klawiature na usb i sprawdzic stan sterownikow lub ewentualnie sprawdzic na innej klawiaturze ps2. Formatu bez flopa i cdroma i dzialajacej klawiatury chyba nie zrobisz. Ale jak dziala ci myszka (bo kopiowales) to wyinstaluj sterowniki od klawiatury itp albo zaznacz w opcjach zeby startowal windows w trybie awaryjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain! Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 klawiatura dziala Ale nie w Windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Jak zrobic Format Xp bez cdromu i Fdd? Ściągasz sobie plik zainfekowany czarnobylem :D .Przestawiasz date na 26, restartujesz kompa i masz pewność że na dysku nic nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Dobrze ze nie napisales jeszcze ze w domu nie ma pradu :lol: Ja bym zaniosl dysk do kogos innego i tam go sformatowal... lub pozyczyl CD-ROM lub FDD (jak masz partycje na NTFS to 1). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain! Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Juz wszystko ok [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...