scratix Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Którą z nich wybrać Asus Z87-Plus, ASRock Z87 Extreme4 czy Gigabyte GA-G1.Sniper Z87 do OC? Proszę o nie proponowanie innych, chyba że mają slot PCI. Edytowane 1 Lutego 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Zależy mi na wysokim i stabilnym OC, G1 już odrzuciłem bo płaci się głównie za dobre audio a jako że mam bardzo dobrą kartę dźwiękową jest mi to zbędne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Brałbym Asusa, płytę Gigabyte omijaj z daleka. Na forum nie ma tygodnia, żeby ktoś nie miał problemu z mobo od Gigabyte. Nie mówię, że Gibabyte są złe, ale inne są mniej problemowe. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 I chyba tak zrobię i wezmę Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...