Przemo21 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam, przed chwilą złożyłem komputer z takich części: procesor intel core i5 4570 + chłodzenie SPC Spartan pro he924 karta graficzna sapphire ati radeon 7800 series płyta główna asrock h81m ram kingston hyperx 4gb 2x dysk twardy wd caviar green 1tb zasilacz corsair vs 450 nagrywarka asus drw 24f1st obudowa cooler master silencio 450 Problem w tym, że po naciśnięciu przycisku POWER wiatraki przez sekundę obracały się i komputer się nie włączył i tak w kółko. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Stawiam na zasilacz. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Ja miałem do czynienia z taką sytuacją, kiedy na procesor nałożono za dużo pasty. Edytowane 2 Lutego 2014 przez eloprezio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Na zasilaczu jest taki przełącznik I/0. Włącz go. Wtyczka 24-pin i wtyczka zasilania procesora ciasno siedzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo21 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Problem rozwiązany. Zapomniałem o jednym z kabli zasilania do płyty głównej. W każdym razie dzięki za pomoc. A tak poza tematem to co sądzicie o tym zestawie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo21 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Dysku niestety nie mogłem się pozbyć, w przyszłości kupię sobie dysk ssd. Rzeczywiście założenie było takie żeby był cichszy od poprzedniego i jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...