fumfel20 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam. Wczoraj komputer pracował poprawnie a dziś od rana mam problem ze stabilnością i poprawnym działaniem. Czasem nawet z zaladowaniem systemu. Ghostem zrobiłem kopie systemu na inny dysk i na innym system działa stabilnie i poprawnie. Zalaczam odczyt z HD tune. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 wrzuc asssd i crystal disk info okresl pojecia: stabilnie i poprawne dzialanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fumfel20 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Stabilnie znaczy nie zawiesza się a poprawnie czyli jak chce uruchomić jakąś aplikacje to ona się uruchamia a nie system nie reaguje . zaraz wkleje wyniki. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) fumfel20 - zlituj się nad sobą i używaj PrtSc (tudzież Alt+PrtSc) ! ... dalej wklejka w np. paint i zapis do PNG przy prostej grafice (mniej będzie to zajmować, a jakość dużo wyższa) Edytowane 2 Lutego 2014 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fumfel20 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Sory siec wifi mi padła, dlatego tak kombinuje. Ale cos w temacie mojego problemu napiszesz? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Z tego co rzuciłem okiem, to nie zauważyłem by coś było nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fumfel20 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 A wykres z HD tune? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 SSD nie testuje się w HD Tune Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fumfel20 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Kurde nie wiedziałem. Czyli wygląda ok? Nie za niskie wyniki? Czym jeszcze go przetestować? Edytowane 2 Lutego 2014 przez fumfel20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Co do stabilności, problemów - zmień przewód danych i zasilający do SSD. Jedne i drugie potrafią częściej robić fochy, niż nam się wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fumfel20 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Laptop.. Ale zauważyłem ze problem mam i na backupie który postawilem na innym dysku. Czyli cos z systemem się zrobiło. Zainstalowałem na testy Windows 7 na SSD i zobaczymy jak się będzie zachowywał. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Tak w ogóle by stwierdzić czy coś nie tak jest z wydajnością (np te wyniki benchmarków) musielibyśmy znać wyniki z przed problemu ;) Te bardzo zależą od platformy a głównie chipsetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...