janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Witam, czy ktos moze mi podpowiedziec, do czego sluza te skroty: http://www.klawiszedolaptopa.pl/media/catalog/product/a/s/as11_new__1_1.jpg Glownie chodzi mi o: - spacje - c - v <- screenshot? - num lk - delete Juz mowie o co chodzi, normalnie dziala tylko rozjasnianie/sciemnianie ekranu, po instalacji paczki ATKPackage ze strony producenta dziala juz zdecydowana wiekszosc funkcji procz tych kilku, ktore wymienilem. Nie wiem czy je chce, ale warto wiedziec co znacza bo moze sie do czegos przydadza. Jak naprzyklad po instalacji sterownikow touchpad zaczyna dzialac przycisk FN + F9, ktory ten touchpad dezaktywuje i jesli masz osobno myszke, nie denerwujesz sie podczas pisania, ze ciagle dlonia dotykasz touchpada i gdzies przenosisz kursor sick! Dla mnie to piekne odkrycie Edytowane 2 Lutego 2014 przez Crash Zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Function Keys: Fn+F1 Suspend switch Fn+F2 WLAN switch Fn+F2 Bluetooth switch Fn+F3 Access to the E-mail Fn+F4 Access to the Internet Fn+F5 Brightness down Fn+F6 Brightness up Fn+F7 LCD on/off Fn+F8 LCD/CRT switch display Fn+F9 TouchPad Lock Fn+F10 Volume on/mute Fn+F11 Volume down Fn+F12 Volume up Fn+Ins Numeric Key Pad on/off Fn+Del Scroll Lock on/off Fn+Space Power 4Gear eXtreme Fn+C Splendid Znalezione tu Edytowane 1 Marca 2015 przez stivo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...