VoertiX Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam, Proszę o pomoc w wyborze nowego, najwydajniejszego laptopa do 2000 zł. Jak w tytule zależy mi głównie na grach i przeglądaniu internetu. Ważne aby laptop posiadał od razu system. Bez znaczenia czy Windows 7 czy 8. Bateria również nie musi być najlepsza. Wielkość matrycy 15,6". Nie znam się zbytnio na laptopach dlatego proszę was o pomoc. Proszę o podanie laptopów ze sklepu x-kom, ponieważ tam właśnie mam zamiar go kupić. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakalowy Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Wiem, że trochę ponad budżet, ale na prawdę opłaca się dołożyć przy tej kwocie. Najlepszą opcją w tych okolicach cenowych jest Acer V3 z i3 i GT730. Alternatywą jest Lenovo G500H z i3 i HD8750. Nic wydajniejszego nie znajdziesz. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...