Glaniu Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Hej Otóż w moim chiftecu nie jestem wstanie przekręcić zasilacza wydaje się on zbyt mały . Zdjęcie to obrazuje. Czy czegoś mi brakuje i jak tak to gdzie to dostać? Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Brakuje klik Raczej nie dostaniesz tego nigdzie. Pozostaje wyrzeźbić coś samemu lub pociąć inną budę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek15 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 jak mozesz uzywac zasilacza firmy modecom.. [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Jak to jest MC Premium albo Carbon to czemu nie? Tylko te felerne Feel'e mają taką renomę jak mają. Co do ramki to może takie coś? http://www.angela.pl/p7520,chieftec-ramka-montazowa-zasilacza-do-obudow-da.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glaniu Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Carbon , aż tak źle z nim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Modecom miał pojedyncze przyzwoite modele, a reszta to był badziew. Z Twoim nie jest jeszcze tak źle, po prostu kwasek15 postanowił zabłysnąć swą "wiedzą" i napisał śmieciowe i bezwartościowe posty w kilku tematach, za co jeszcze przed chwilą miał bana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...