Szadolowicz Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam Mam problem z komputerem , wczoraj uśpiłem komputer i prawidłowo sie uśpil , poszedlem sie wykapać wracam , naciskam przycisk power i komputer zaczyna buczeć , nic innego sie nie dzieje.Postanowilem wyłaczyć komputer recznie poprzez przytrzymanie przycisku power(przycisk od resetu nie reagował) ,a komputer wyłaczyl sie.I tutaj zaczyna sie problem poniewaz do dzis rana nie moge uruchomic komputera.Taką sytuacje juz raz mialem ale odlączenie listywy i ponowne jej uruchomienie wystarczylo by wszystko worcilo do normy. Komputer nie reaguje , odlaczylem listwe kilkakrotnie , komputer ciagle nie wlacza sie. Nie moge podać specyfikacji komputer bo nie moge jej sprawdzić bez wlaczania kompa. Da sie coś z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Da sie coś z tym zrobić? Da się. Niestety nie podałeś nawet czy to komp stacjonarny czy laptop. Jeśli nie potrafisz podać specyfikacji bez włączenia komputera, przypuszczam, że za wiele nie zrobisz sam. Należałoby sprawdzić działanie zasilacza, minimalnej konfiguracji i iść dalej. Z usypianie m, nie każdy komputer sobie radzi. U mnie komputer pięknie sie usypiał, budził, po tygodniu grafika zaczęła sypać błędami, Na szczęście mu przeszło. Niektóre konfiguracja zwyczajnie się przegrzewają chyba w trybie uśpienia. Pobór energii, wszystko jednak działa z pasywnym chłodzeniem. Nie wiem czy krzaczki na ekranie miały faktycznie związek z trybem uśpienia, zrezygnowałem jednak z tego udogodnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...