LuKaSeKbP Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 wiec tak.. kozystam z kredyt banku :| i oferuje przelewey etc droga internetowa.. chciałbym z tego kozystac, problem polega na wygenerowaniu klucza! mam ie 6,0 najnowsza jave (starsza zalecana nawet strony nie otwiera) łacze caly czas pracuje http://serwerbp.republika.pl/11.jpg jak widac na tym screenie.. potem http://serwerbp.republika.pl/22.jpg i laduje sie.. co moglem nie tak zrobic? dzieki za odp! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ja mam problem z bankiem slaskim ING. W windowsie XP nie moge dostac sie do konca, pod win 98 wszystko jest ok. Jaka masz winde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 moze nienatemat ale warto wiedziec- w linux plusie czy gdzies czytalem ze kredyt bank jest najslabiej zabezpieczony jezeli chodzi o internetowe tranzakcje itp... byla lista bankow i oni wyszli najgorzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Szymon win 98se btw igrok dzieki za info =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 no niema sprawy, lepiej wiedziec gdzie zostawia sie swoja kase- co innego stracic 1gb mp3 a co innego 100 zl... tzn dlamnie czyli dla osoby ktora 100 zl zadko widzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Potrzebna będzie najpewniej Java Microsoftu (w obu przypadkach)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...