Demonstenes Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam, moja klawiatura Logitech ultra flat-x dokonała swojego żywota. Czy są aktualnie produkowane klawiatury odpowiadające produktowi logitecha ? Cechy jakie mnie interesują: -laptopowy skok -klawiatura z pełnowymiarowymi klawiszami i częścią numeryczną -najlepiej bezprzewodowa i najlepiej od logitecha Co byście polecili ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Logitech K800? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Pomyśl o A4Tech KV-300H http://www.a4tech.pl/produkty/klawiatura-a4tech-kv-300h-grey-usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Bardzo fajna ta klawiatura od a4! Jak wypada trwałość produktów a4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Lekko powyżej średniej. Niektóre klawisze zaczynają połyskiwać, ale farba trzyma nadal bez zarzutu. Klepię raczej przeciętnie, ale klawę mam od paru lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja mam przy drugim kompie płaską od A4tech i jedyne co było nie tak, to że któryś z klawiszy miał odrobinę wystające nadlanie plastiku na krawędzi - przyciąłem to nożem (zahaczało o inny klawisz i blokowało oba) i jest w porządku. Co do jakości, to jakoś bez polotu, ale nie jest też źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Ok, a jakieś inne propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 No, mam UltraFlat X na półce w sklepie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 Bardzo ciężko z następcą UltraX. Bo choć są klawiatury z podobnymi klawiszami to nie mają przycisków multimedialnych, które mi są potrzebne. Najbardziej podobne do UltraX jest Natec Medusa 2 ale ma krótki backspace i obok niego slash :( dla mnie nie do przyjęcia. Sępy z Allegro świetnie wyczuli sytuację i czasami sprzedają jakieś stare używki UltraX że wychodzi ponad 100zł z wysyłką :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 cherry stream może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efreet Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 Hej, no i jak tam Demonstenes? Co wybrales? Podziel sie wrazeniami... mam ten sam dylemat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Kupiłem Natec'a x-scissors. Logitech to nie jest, ale powodów do narzekania ogólnie nia ma. Może nóżki mogłyby dawać większy kąt, ale poza tym jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...