Arek460 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam, ostatnio na strych wylądował stary komp o podzespołach CPU: AMD Athlon 64 3500+, płyta główna ASUS m2npv-vm, grafika z MB, zasilacz Chieftec 450W GPS-450AA-101 A i uszkodzony dysk twardy. Jestem w trakcie wykonywania do niego prymitywnego bloku do WC z standardowego radiatora oklejonego do okoła pleksą, w górną część pleksy wpuszcze,wkleje,zasylikonuje dwa wężyki, jeden podłącze do pompki paliwowej a drugi wrzucę do "wiadra" z płynem chłodzącym. Jeżeli nie będzie wycieków i będzie to w miarę działać założe blok na cpu i zobaczymy jakie będą temperatury. Mam zamiar wycisnąć z tego cpu 8-poty, więc do ukł. chłodzenia zamontuję nagrzewnice samochodową :) a jeżeli będzie potrzeba założe jej jeszcze wentylatorek. Co myślicie o tym moim pomyśle ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 To ja się pochwalę :D http://majsterkowo.pl/forum/post1555.html#p1555 Obecnie już tego nie używam ale wtedy i z tym procesorem dawało radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 blok już schnie ;p mój taki piękny nie jest jak Twój. Co tym chłodziłeś i jakie temp ? bo słabo widać na tych filmach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...