ssound Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Obudowa to modecom Enjoy (ta czarna) kupiłem dzis i zaczolem składac dokładnie, powoli (ze 3 godziny) aż tu nadeszła chwila postawienia na biurku i podlaczenia wszystkiego. :x W<span style="color:red;">[ciach!]</span>ilem sie okropnie bo nie moge podlaczyc monitora do grafiki bo w tym leadteku mam po prawo wyjscie na monitor (w MX 400 mialem z lewej) i tu jest problem nie da sie podlaczyc bo zawadza wtyczka o blache obudowy. Tak to wygląda :) : Co z tym zrobić? Oddac obudowe? bo nie bede jej cioł bo na gwarancji, wtyczka by weszła gdyby nie miala tego mocowania na srobke z prawej strony, są moze takie wtyczki, przejsciówki z normalnej na taką czy coś? Moze obciąc z jednej strony tą wtyczke? chyba sie jej nic nie stanie z kabelkami bo tam przeciez idzie sróbka tylko? Co robić :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Wywal to mocowanie na tą śróbkę i po kłopocie, przykręcisz tylko z jednej strony i będzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Wywal to mocowanie na tą śróbkę i po kłopocie, przykręcisz tylko z jednej strony i będzie ok Zadzam sie... Urżnij, Urżnij, Urżnij, Urżnij, Urżnij, Urżnij, śrubce łeb ;) eheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Co do metody rozwiazania problemu zgadzam się z przedmówcą, ale skaładanie kompa 3 godziny to juz nawet nie lamerstwo to KALECTWO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Dokladnie taki sam Problem mial qmpel na Modecomie (nie paemitam jush modelu ale nie taka jak twoja) Co zrobil?? to co koledzy pisali Wyzej PRZYTNIj tam leciutko ;) A co do tego ze 3 godziny skladal: co sie czepaisz chcial powoli, dokladnie i na pewno go to CIESZYlO ;) JA tu nie widze zadnego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Co do metody rozwiazania problemu zgadzam się z przedmówcą, ale skaładanie kompa 3 godziny to juz nawet nie lamerstwo to KALECTWOK.urwa kaleke to masz na avatarze :D Składalem tyle bo sobie nawet kompresorek do domu wziolem i czyściłem wszytko dokładnie, moze nie 3 godziny ale cos koło tego i robilem to powoli nie licze tego ze jadlem i palilem szlugi co kawałek :) Wiec chyba tak zrobie - utne ale jak wtyczka sie rozlezie czy coś to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Co do metody rozwiazania problemu zgadzam się z przedmówcą, ale skaładanie kompa 3 godziny to juz nawet nie lamerstwo to KALECTWOK.urwa kaleke to masz na avatarze :D Składalem tyle bo sobie nawet kompresorek do domu wziolem i czyściłem wszytko dokładnie, moze nie 3 godziny ale cos koło tego i robilem to powoli nie licze tego ze jadlem i palilem szlugi co kawałek :) Wiec chyba tak zrobie - utne ale jak wtyczka sie rozlezie czy coś to... A może lepiej wykrecic ta srubke? Bo ucinac ja to chyba zbyt radykalne posuniecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 URŻNIJ :-) i po problemie :lol: jesli bedziesz mial watpliwosci -> pamietaj -> to ona zaczela!! Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Urżnołem, wlasnie jade na nowej budzie :D Abdel_k9 - nie pomoglo by jej wykrecenie bo zawadzał ten plastick - juz go nie ma :) Nicky - składalem teraz 50 minut uważajac przy tym zeby nie pobudzić brzdękami domowników :evil: <peace> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Co do metody rozwiazania problemu zgadzam się z przedmówcą, ale skaładanie kompa 3 godziny to juz nawet nie lamerstwo to KALECTWO :!: uwazaj co piszesz ja swojego obecnego kompa (skladalem) przekladalem do nowej obudowy ponad 2 dni :P tyle zajela mi zabawa z "drutmodem" (rozne ustawienia i testy) , ukladanie kabli, wyciszanie wentylatorow (rozkladanie i samrowanie) i kilka innych zabiegow co z tego ze moglbym to zrobic np w godzine skoro potem i tak musialbym co chwila cos poprawiac - nikt mi nie placil (na akord) za szybkie skladanie mojego kompa wiec po co mialem sie spieszyc :?: a skoro jestes takim MASTEREM w szybkim skladniu kompow to pochwal sie miejscem w 1 lub 2 konkursie CHIP'a :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 no wlasnie, szybkosc nie poplaca. jeden koles juz sie przekonal. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 no wlasnie, szybkosc nie poplaca. jeden koles juz sie przekonal. 8)Masz na myślo odwrotne wsadzenie grafy (riva) ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...