Mario-83 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam Chciałbym zakupić klawiaturę jestem już po małych nie trafionych zakupach...a więc historię zacznę od tego że zależy mi by w klawiaturze działała kombinacja : caps + tab + w(asd)+ d(saw) aktualnie działa ta kombinacja na poczciwym logitechu k120 niestety zakupiłem 2 klawiatury pseudo dla graczy Genesis RX55 oraz E-blue mazer type-x w obu przypadkach niestety kombinacja tych klawiszy nie działa blokują się już przy caps + tab + "etc" chciałem kupić SW x4 ale dostępność zerowa a jedyna na allegro jest zbyt droga...zastanawiałem się nad Logitech G105 ale boję się że nie będzie działała ta kombinacja dlatego proszę o poradę w jakich klawiaturach to będzie działać nie musi być podświetlana itd byle była wygodna i cicha:) i wyczuwalny skok bo np w genesis klawisze są zbyt miękkie aż męczą palce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Gigabyte K8100 ma podobno doskonale działający anti-ghost. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario-83 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 pytanko czym się różni k8100 od k8100 v2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Podświetleniem (w v2 jest niebieskie). Ma też podobno jakieś drobne poprawki. Ale przede wszystkim różni się dostępnością - sam chciałem kupić v2, ale nigdzie jej nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario-83 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 no cóż to zamówię k8100 wolałbym x4 ale 262 zł z przesyłką a gigabyte 209zł i odbiore osobiście;> chyba jednak nie warto dopłacać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Jak zamówisz przez internet to zawsze masz możliwość zwrotu w ciągu 10 dni (przy odbiorze osobistym trzeba tylko uważać, by umowa sprzedaży była zawarta na odległość, a nie przy odbieraniu produktu), więc możesz ją sprawdzić, czy Ci pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario-83 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 właśnie dotarła do mnie K8100 mogę ją opisać w samych superlatywach po 1 mega cicha..wyczuwalny skok po 2 dobre podświetlanie nie to co w natec rx 55 po 3 super sprawa z nakładką bez problemu zachowamy czystość po 4 działa anti-ghosting nie to co w pseudo gamerskich klawiaturach... po 5 bałem się o wielkość podkładki pod dłoń ale jest bardzo wygodna nie powoduję zmęczenia polecam lepiej dać raz a porządnie oczywiście to nie klawiatura mechaniczna...ale warto za tą cenę Dammeron dziękuję za doradzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Spoko, od tego jest forum. :) Jak się nią pobawisz, to daj znać, jak Ci działa ten panel dotykowy od multimediów. Obecnie mam Lycosę, i w niej taki panel potrafi podłapać trochę ładunków elektrycznych z powietrza i zaciąć niektóre funkcje klawiatury (niedziałające klawisze i sam panel itp). Pomaga przetarcie go kilka razy palcem albo odłączenie i ponowne podłączenie klawiatury do kompa. Ciekawe, czy ten gigabyte również coś takiego załapie, choć szczerze wątpię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...