tawriabank Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Witam ostatnio postanowiłem zrobic modernizacje kompa. postawiłem na AMD domyslna konfiguracja to: procesor: AMD FX 8320 ( juz zakupiłem wymiana na inny niemorzliwa karta graficzna: GTX 650 ti boost dysk: mam ze starego kompa zasilacz: SilentiumPC DEUS G1 500W Ram: jakiś 4 lub 8 gb do 200zł płyta główna potzrbuje do ok 350 zł moi faworyci 1 Gigabyte GA-990XA-UD3 2 Gigabyte GA-990FXA-UD3 3 MSI 990XA-GD55 4 MSI 990FXA-GD65 chłodzenie kupie kiedyindziej a obudowy nie zamiezam posiadać podkreslam równiez iz BĘDE robił oc procesora (słyszałem że Gigabyte GA-990XA-UD3 ma z tym problem i zbija takty) dlatego tez potrebuje płyty z sekcja zasilania 8+2. myślę że mi pomozecie. Komputera będe uzywał do grania w bfa crysisa etc dyski napedy myszke klawiature monitor mam hodzi mi tylko o to jaka płyte główną kupić do 350 zł proszę o odp Edytowane 7 Lutego 2014 przez tawriabank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Zainstaluj i zacznij używać sprawdzanie pisowni, bo chodzi mi po głowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawriabank Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 no wiem przepraszam ale co do pytania to co wybrac ?????????????????? xD ludzie pomużcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Do 350 PLN trudno znaleźć jednak coś lepszego od Gigabyte GA-990XA-UD3 - http://cenowarka.pl/gigabyte-ga-990xa-ud3-a648210.html TEST: http://www.purepc.pl/plyty_glowne/test_plyt_glownych_am3_pod_amd_bulldozer_z_chipsetami_900 Edytowane 7 Lutego 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Zacznij od instalacji FF, który ma sprawdzenie pisowni, bo błędy aż rażą. Nie wiem jak można nie napisać poprawnie słowa "pomóżcie" Ja rozumiem że są różne dysortografie itp, I zastanów się nad dołożeniem do R9 270 skoro już pakujesz się w mało wydajny procek do gier... Chodzi mi o Mantle w BF4 i ew wzrosty wydajności tam gdzie procesor nie domaga, a będzie nie domagał. Edytowane 7 Lutego 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...