SuWaK Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Podkrecalem i siadlo wszysko :D Restart cmos i myslalem ze wrzystko bedzie ok a tu nieee :( Wlonczylem juz kompa wlanczam gre i po paru minutach komp sie restartuje :( Mysle se ze to przypadek i gram dalej... A tu kolejne restarty... :( Co jakies 20-30 minut komp mi sie restartuje sam. A po wlonczeniu kompa zauwazylem 2 nieznane mi zadania spradzajac w XP. Jak sa wlonczone to uzycie procka mam na 100% jak wyloncze spada do normy - 2-10% Ustawienia procka ustawilem na fabryczne wiec niechodzi tu o o/c. Kiedys po kupnie kompa mialem podobne sytuacje tyle ze z blue screenem. Teraz komp sam sie restartuje :( Pomuzcie szpeceee :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 1. Wylacz te zadania... 2. Sprawdz jakie napiecia generuje zasilacz lub podlacz inny w celu sprawdzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...