kabull Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Tak jak w temacie. Ja swój za to że mogę w nim pogrzebać, jeszcze się nie zepsół i za ultrasupermocny hałas :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Za to że jest, ładnie wygląda i że dzięki niemu mam neta.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 no przede wszystkim za to, że go mam. Bez niego nie mógłbym z Wami tu być. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ja moj komputer lubie za to, ze niewielu ludzi ma dwa procesory i mimo to ze sa to stare Celki to i tak jest to calkiem przyjemnie sluchac dwoch Titanow w budzie. :D kabull: Niezle wykreciles tego procka z podpisu. i8088 na 10Mhz - lepiej niz A1700+ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 kabull: Niezle wykreciles tego procka z podpisu. i8088 na 10Mhz - lepiej niz A1700+ :wink:To jeszcze nic. Za jakiś czas tam będzie NEC V20 4.77@12Mhz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 kabull: Niezle wykreciles tego procka z podpisu. i8088 na 10Mhz - lepiej niz A1700+ :wink: To jeszcze nic. Za jakiś czas tam będzie NEC V20 4.77@12Mhz :DKrecisz mnoznikiem czy FSB? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 kabull: Niezle wykreciles tego procka z podpisu. i8088 na 10Mhz - lepiej niz A1700+ :wink: To jeszcze nic. Za jakiś czas tam będzie NEC V20 4.77@12Mhz :DKrecisz mnoznikiem czy FSB? :P Przyciskiem Turbo :P . Może nawet przy odpowiednim ustawieniu zworek uda się dociągnąć do 15Mhz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 za to ze moge rozmawiac z pewna osoba i umawiac sie z nia na rozne imprezki itp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 a ja nie wiem za co lubie mojego kompa hehehehhe :P :P moze za to ze moge sobie gadac z moja ukochana osoba :) :) diablica <cmok> :) :) pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Bo bez niego zyc nie moge :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ze zapewnia mi rozrywke. all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 hmmmmmm jest to dosc powszechne pytanie - ludzie mnie sie pytaja czasem , dlaczego ja tak dopieszczam swojego kompa .... :roll: - odpowiadam im zazwyczaj , ze to jest moje hobby (modowanie) , pozatym gdyby nie ON , to bym nie poznal tak wielu ludzi jak Wy ....... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 za to ze mi ladnie szumi i jest stary jak swiat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Nie boje się gdy ciemno jest Komputer za rękę prowadzi mnie /x2 Dziękuje ci Kompie za wszystko co robisz że bawisz się zemną swą myszką mnie nosisz Dziękuje ci Kompie i wiem to na pewno przez cały dzień czuwasz nade mną!!!!!! czasem się martwię czegoś nie umiem ty mi pomagasz i mnie rozumiesz Śmieje się głośno kiedy sie zepsujesz! Bardzo cię kocham i potrzebuje!!!! OLE! ułożyłem to dla swojego kompa :) jak ich można nie lubieć hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 hmmm za to że jeszcze nie padł, moge na nim pograć, go pokręcić i wogóle za to że jest kompem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja swojego kompa lubie za to, że dzięki niemu moge coś stworzyć :) Jak bym chciał tylko rozrywki to bym sobie kupił konsole ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ja swojego lubie za to, ze jet i ze dzieki niemu moge sie dostac na bramki smsowe i nie tracic kasy z koma :P i za to, ze gdyby kompow nie bylo to nie bylo by sieci - ja bym nie chodzil na cisco i nie wiem co bym w robil za 5-7 lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 no ja ciegle slucham od kumpli ze mam nasrane we lbie,ze ciegle cos wymieniam,podkrecam ,a i tak niegram w gry na kompie...itd.Z mojej strony odpowiedz jest tylko jedna - hobby no i poprostu ogromna radosc i satysfakcja kiedy wszystko pieknie podkrecone zapierdziela :twisted: to juz jest pasja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 a p za tym maxik, jakie tam można stworzyć rzeczy... hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 u mnie po za tym jeszcze satysfakcja i zabawa przy tworzeniu w maxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Hmm za to ze mozemy sobie ponetowac za to ze moge go potwikowac za to ze 3yma mi kupe empetrzy i blyskawicznie je dla mnie gra za to ze jest swego rodzaju oknem na swiat -> 19" ;-) a ostatnio za sliczne giery jak np chaser fajnie sobie czasem stuknac godzinke :-) Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja tam mojego lubie za to ze mozna na nim Mp3 posluchac ;o) Czociarz najczescie przeba chodzic w sluchawkach ochronych (ach ten szum) ;o) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja lubie mojego kompa za to, ze od 3 lat (czyt. od nowosci) nic nie padlo...chociaz gdybym nie mial mobo z Dual Bios, to by bylo cienko :D . Poza tym- bo ciagle sie ucze czegos nowego, bo robilem tylko jedna instalke Windy, bo zarobilem dzieki niemu kilka dobrych ocen, a takze poznalem nowych ludzi (i utrzymuje stare kontakty). No! Jeszcze dochodzi jeden wazny argument: dzięki niemu moge coś stworzyć Swiete slowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=demon=- Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Za mptrójeczki i net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Kazdy lubi swojego kompa za cos innego. Ja oczywiscie za dojscie do NETU tak jak wiekszosz z tego forum. No i oczywiscie za filmy dzieki niemu moge co dzien ogladac jakis filmik !! Jeszcze jedno tak jak kolega powyzej MUZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 za internecik (i mp3 z niego płynące na mój hard drajw :) ) za to że nigdy mi się nie nudzi, gdy jestem w domu, bo zawsze znajdę coś do roboty na kompie za sprzęt go raczej nie kocham :) (no może za Creative Inspire 6.1, fajnie szyby drżą :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja mojego lubie za wielką pomoc na studiach za to ze moge rozmawiac z moją kochaną , za neta od 5 lat za te tysiace mp3 na Hdd i filmy i za to ze sie jeszcze nie popsuł i gdyby nie on to bym pewnie szlajał sie z jakimis wulcami po osiedlu i chlał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Za to, że jak nie mam w co pograć to mogę sobie w nim pogrzebać :). No i za to, że mogę teraz sobie grać na nim w Morrowinda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Za charakter i usmiech :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ja tam kompa nie lubie bo mnie odciaga od wazniejszych rzeczy (plec piekna, plec piekna, plec piekna) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...